top of page

MAATWERK

Advies en realisatie op maat, is standaard binnen mijn bedrijf. Elke opdracht neem ik met zorg en vakkennis aan en luister naar wat de opdrachtgever voor wensen heeft. Door de veelzijdige collectie is er altijd een passende stof of vloerbedekking te vinden, die aansluit bij het huidige interieur, of als basis kan dienen voor een nieuw te realiseren interieur. Voor meubelen heb ik een netwerk van gerenommeerde leveranciers.

VLOERBEDEKKING

Voor elke ruimte is er een passende vloer. Van tapijt gespannen op latten met een ondertapijt tot aan PVC stroken. Tevens is er een prachtige collectie, zelf samen te stellen, vloerkleden van wol, sisal, cocos, papier. Af te werken met verschillende banden van leder, jute of katoen. Traplopers in verschillende materialen geven de trap allure.

IMG_4515.JPG

RAAMDECORATIE

Raamdecoratie is in alle soorten leverbaar. Gordijnen, vitrages, houten-en aluminium jalouzieën, blinds, rolgordijnen, plissés. Gordijnen en vitrages kunnen geconfectioneerd worden van een enkele plooi, studioplooi tot aan de Waveplooi, met zoom of loodkoord. Opgenomen met een embrasse, ruim liggend op de grond, gevoerd, afgezet met galon, of vlak hangend als vouwgordijn, tw Roman Blind met of zonder baleinen.
Voor de houten en aluminium jalouzieën, rolgordijnen, plissés en duettes etc. is er een complete stalencollectie aanwezig in de showroom van mijn atelier. Dit geldt ook voor een insecten-horren programma; zoals plissé hordeur, rolhor, buitenhor, inzethor voor hout en kunststof.

image00002.jpeg

INTERIEUR ADVIES

Interieur advies past volledig binnen mijn vakgebied. Ik luister naar uw/jouw wensen en maak van daaruit een plan. Van kleuradvies tot aan het inrichten van de complete woning, natuurlijk vanuit mijn eigen atelier.

advies-5-e1556000331814-1024x1024.jpg
bottom of page